1942

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1937 1938 1939 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947
Dasawarsa: 1930-an  1940-an  1950-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1942 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Lair[sunting | sunting sumber]


Seda[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1942&oldid=805129"