Younès Kaboul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Younès Kaboul
Younes Kaboul cropped Brighton v Spurs Amex Opening 30711.jpg
Kaboul ing wulan Juli 2011
Katerangan priangga
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[1]
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 4
Karir nom
1991–1993 Bellegarde
1993–1999 Concordia
1999–2000 Plastics Vallée
2000–2004 Auxerre
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Auxerre 52 (3)
2007–2008 Tottenham Hotspur 21 (3)
2008–2010 Portsmouth 39 (4)
2010– Tottenham Hotspur 53 (3)
Tim nasional
2006–2008 Perancis U-21 18 (1)
2011– Perancis 5 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:36, 22 November 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:00, 7 Oktober 2011 (UTC)

Younès Kaboul (lair 4 Januari 1986; umur 33 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Perancis kang main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi bèg[2].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Player Profile". Premier League. Dijupuk 6 April 2011. 
  2. "Defender Younes Kaboul rejoins Tottenham". bbc.co.uk. 30 January 2010. Dijupuk 1 April 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]