Winston Reid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Winston Reid
West Ham's Winston Reid.jpg
Reid at West Ham, Augustus 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Winston Wiremu Reid
Dhuwur 191 m (626 ft 7.7 in)[1]
Posisi main Bek tengah
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 2
Karir nom
SUB Sønderborg
Midtjylland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Midtjylland 86 (2)
2010– West Ham United 35 (3)
Tim nasioanl
2007 Denmark U-19 4 (0)
2008 Denmark U-20 1 (0)
2008–2010 Denmark U-21 10 (0)
2010– Selandia Baru 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 07:53, 29 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12:05, 29 February 2012 (UTC)

Winston Wiremu Reid (lair ing Auckland, 3 Juli 1988; umur 28 taun) ya iku salah sawijining pemain bal-balan Selandia Baru sing main ing posisi bèk tengah kanggo klub West Ham United lan timnas Selandia Baru.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 30 March 2011. 
  2. ^ "All Whites player profile: Winston Reid". TVNZ. 17 May 2010. Dijupuk 16 June 2010. 
  3. ^ Tahana, Yvonne (17 June 2010). "Thanks for the goal, Winston!". The New Zealand Herald. Dijupuk 17 June 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Winston_Reid&oldid=1100804"