Winston Reid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Winston Reid
West Ham's Winston Reid.jpg
Reid at West Ham, Augustus 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Winston Wiremu Reid
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[1]
Posisi main Bek tengah
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 2
Karir nom
SUB Sønderborg
Midtjylland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Midtjylland 86 (2)
2010– West Ham United 35 (3)
Tim nasional
2007 Dhènemarken U-19 4 (0)
2008 Dhènemarken U-20 1 (0)
2008–2010 Dhènemarken U-21 10 (0)
2010– Selandia Baru 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 07:53, 29 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12:05, 29 February 2012 (UTC)

Winston Wiremu Reid (lair ing Auckland, 3 Juli 1988; umur 29 taun) ya iku salah sawijining juru main bal-balan Selandia Baru sing main ing posisi bèk tengah kanggo klub West Ham United lan timnas Selandia Baru.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 30 March 2011. 
  2. ^ "All Whites player profile: Winston Reid". TVNZ. 17 May 2010. Dijupuk 16 June 2010. 
  3. ^ Tahana, Yvonne (17 June 2010). "Thanks for the goal, Winston!". The New Zealand Herald. Dijupuk 17 June 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]