Winston Reid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Winston Reid
West Ham's Winston Reid.jpg
Reid at West Ham, Augustus 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Winston Wiremu Reid
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[1]
Posisi main Bèg tengah
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 2
Karir nom
SUB Sønderborg
Midtjylland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Midtjylland 86 (2)
2010– West Ham United 35 (3)
Tim nasional
2007 Dhènemarken U-19 4 (0)
2008 Dhènemarken U-20 1 (0)
2008–2010 Dhènemarken U-21 10 (0)
2010– Selandia Baru 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 07:53, 29 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12:05, 29 February 2012 (UTC)

Winston Wiremu Reid (lair ing Auckland, 3 Juli 1988; umur 32 taun) ya iku salah sawijining juru main bal-balan Selandia Baru sing main ing posisi bèg tengah kanggo klub West Ham United lan timnas Selandia Baru.

Babad slira[besut | besut sumber]

Wong tuwané Reid loro-loroné ndarbèni katurunan Māori. Dhèwèké kagandhèng karo Tainui liwat bapakné lan karo Te Rarawa liwat ibuné.[3] Dhèwèké lair ing North Shore, Auckland,[2] but moved from New Zealand to Denmark at the age of 10 with his mother and Danish stepfather. He always maintained contact with his father and his family in New Zealand.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Retrieved 30 March 2011.
  2. a b "All Whites player profile: Winston Reid". TVNZ. 17 May 2010. Retrieved 16 June 2010. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "autogenerated1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda
  3. a b Tahana, Yvonne (17 June 2010). "Thanks for the goal, Winston!". The New Zealand Herald. Retrieved 17 June 2010. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "thanks" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda
  4. "Reid: VM er kun en bonus" (in Danish). Bold.dk. 30 March 2010. Retrieved 11 May 2020.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
    "Reid ready for Swans test". West Ham United F.C. 2 February 2013. Archived from the original on 11 May 2020. Retrieved 11 May 2020.

Pranala njaba[besut | besut sumber]