Menyang kontèn

Warukawung, Dépok, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Warukawung
Désa
Warukawung kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Warukawung
Warukawung
Warukawung kapernah ing Jawa Kulon
Warukawung
Warukawung
Warukawung kapernah ing Indonesia
Warukawung
Warukawung
Koordhinat: 6°44′29″S 108°26′30″E / 6.7415°S 108.44165°E / -6.7415; 108.44165Koordhinat: 6°44′29″S 108°26′30″E / 6.7415°S 108.44165°E / -6.7415; 108.44165
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDépok
Kodhe laladan
administrasi
32.09.31.2003

Warukawung iku désa ing Kacamatan Dépok, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.