Keduanan, Dépok, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keduanan
Désa
Keduanan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Keduanan
Keduanan
Keduanan kapernah ing Jawa Kulon
Keduanan
Keduanan
Keduanan kapernah ing Indonésia
Keduanan
Keduanan
Koordhinat: 6°43′35″S 108°27′17″E / 6.72646°S 108.4546°E / -6.72646; 108.4546Koordhinat: 6°43′35″S 108°27′17″E / 6.72646°S 108.4546°E / -6.72646; 108.4546
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDépok
Kodhe laladan
administrasi
32.09.31.2009

Keduanan iku désa ing Kacamatan Dépok, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)