Menyang kontèn

Getasan, Dépok, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Getasan
Désa
Getasan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Getasan
Getasan
Getasan kapernah ing Jawa Kulon
Getasan
Getasan
Getasan kapernah ing Indonesia
Getasan
Getasan
Koordhinat: 6°44′38″S 108°27′17″E / 6.74398°S 108.45463°E / -6.74398; 108.45463Koordhinat: 6°44′38″S 108°27′17″E / 6.74398°S 108.45463°E / -6.74398; 108.45463
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDépok
Kodhe laladan
administrasi
32.09.31.2011

Getasan iku désa ing Kacamatan Dépok, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.