Menyang kontèn

Warugedé, Dépok, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Warugedé
Désa
Warugedé kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Warugedé
Warugedé
Warugedé kapernah ing Jawa Kulon
Warugedé
Warugedé
Warugedé kapernah ing Indonesia
Warugedé
Warugedé
Koordhinat: 6°44′46″S 108°25′40″E / 6.74622°S 108.42781°E / -6.74622; 108.42781Koordhinat: 6°44′46″S 108°25′40″E / 6.74622°S 108.42781°E / -6.74622; 108.42781
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDépok
Kodhe laladan
administrasi
32.09.31.2004

Warugedé iku désa ing Kacamatan Dépok, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.