Menyang kontèn

Kejudèn, Dépok, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kejudèn
Désa
Kejudèn kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kejudèn
Kejudèn
Kejudèn kapernah ing Jawa Kulon
Kejudèn
Kejudèn
Kejudèn kapernah ing Indonesia
Kejudèn
Kejudèn
Koordhinat: 6°44′18″S 108°27′36″E / 6.73847°S 108.46012°E / -6.73847; 108.46012Koordhinat: 6°44′18″S 108°27′36″E / 6.73847°S 108.46012°E / -6.73847; 108.46012
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDépok
Kodhe laladan
administrasi
32.09.31.2010

Kejudèn iku désa ing Kacamatan Dépok, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.