Kasugengan Kidul, Dépok, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kasugengan Kidul
Désa
Kasugengan Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kasugengan Kidul
Kasugengan Kidul
Kasugengan Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Kasugengan Kidul
Kasugengan Kidul
Kasugengan Kidul kapernah ing Indonésia
Kasugengan Kidul
Kasugengan Kidul
Koordhinat: 6°42′57″S 108°27′02″E / 6.71574°S 108.45049°E / -6.71574; 108.45049Koordhinat: 6°42′57″S 108°27′02″E / 6.71574°S 108.45049°E / -6.71574; 108.45049
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDépok
Kodhe laladan
administrasi
32.09.31.2007

Kasugengan Kidul iku désa ing Kacamatan Dépok, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)