Kasugengan Lor, Dépok, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kasugengan Lor
Désa
Kasugengan Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kasugengan Lor
Kasugengan Lor
Kasugengan Lor kapernah ing Jawa Kulon
Kasugengan Lor
Kasugengan Lor
Kasugengan Lor kapernah ing Indonésia
Kasugengan Lor
Kasugengan Lor
Koordhinat: 6°42′28″S 108°27′31″E / 6.70791°S 108.45867°E / -6.70791; 108.45867Koordhinat: 6°42′28″S 108°27′31″E / 6.70791°S 108.45867°E / -6.70791; 108.45867
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDépok
Kodhe laladan
administrasi
32.09.31.2008

Kasugengan Lor iku désa ing Kacamatan Dépok, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)