Warujaya, Dépok, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Warujaya
Désa
Warujaya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Warujaya
Warujaya
Warujaya kapernah ing Jawa Kulon
Warujaya
Warujaya
Warujaya kapernah ing Indonésia
Warujaya
Warujaya
Koordhinat: 6°44′25″S 108°26′05″E / 6.74039°S 108.43473°E / -6.74039; 108.43473Koordhinat: 6°44′25″S 108°26′05″E / 6.74039°S 108.43473°E / -6.74039; 108.43473
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanDépok
Kodhe laladan
administrasi
32.09.31.2002

Warujaya iku désa ing Kacamatan Dépok, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)