Menyang kontèn

Waruduwur, Mundu, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Waruduwur
Désa
Waruduwur kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Waruduwur
Waruduwur
Waruduwur kapernah ing Jawa Kulon
Waruduwur
Waruduwur
Waruduwur kapernah ing Indonesia
Waruduwur
Waruduwur
Koordhinat: 6°46′54″S 108°37′51″E / 6.78158°S 108.63083°E / -6.78158; 108.63083Koordhinat: 6°46′54″S 108°37′51″E / 6.78158°S 108.63083°E / -6.78158; 108.63083
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2005

Waruduwur iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.