Pamengkang, Mundu, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pamengkang
Désa
Pamengkang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pamengkang
Pamengkang
Pamengkang kapernah ing Jawa Kulon
Pamengkang
Pamengkang
Pamengkang kapernah ing Indonésia
Pamengkang
Pamengkang
Koordhinat: 6°45′51″S 108°33′47″E / 6.76406°S 108.56319°E / -6.76406; 108.56319Koordhinat: 6°45′51″S 108°33′47″E / 6.76406°S 108.56319°E / -6.76406; 108.56319
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2011

Pamengkang iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)