Menyang kontèn

Citemu, Mundu, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Citemu
Désa
Citemu kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Citemu
Citemu
Citemu kapernah ing Jawa Kulon
Citemu
Citemu
Citemu kapernah ing Indonesia
Citemu
Citemu
Koordhinat: 6°46′15″S 108°36′14″E / 6.77095°S 108.60379°E / -6.77095; 108.60379Koordhinat: 6°46′15″S 108°36′14″E / 6.77095°S 108.60379°E / -6.77095; 108.60379
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2006

Citemu iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.