Luwung, Mundu, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Luwung
Désa
Luwung kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Luwung
Luwung
Luwung kapernah ing Jawa Kulon
Luwung
Luwung
Luwung kapernah ing Indonésia
Luwung
Luwung
Koordhinat: 6°46′45″S 108°35′33″E / 6.77906°S 108.59251°E / -6.77906; 108.59251Koordhinat: 6°46′45″S 108°35′33″E / 6.77906°S 108.59251°E / -6.77906; 108.59251
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2004

Luwung iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)