Menyang kontèn

Mundumesigit, Mundu, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mundumesigit
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°46′08″S 108°35′10″E / 6.76902°S 108.58607°E / -6.76902; 108.58607Koordhinat: 6°46′08″S 108°35′10″E / 6.76902°S 108.58607°E / -6.76902; 108.58607
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2003

Mundumesigit iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.