Menyang kontèn

Suci, Mundu, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Suci
Désa
Suci kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Suci
Suci
Suci kapernah ing Jawa Kulon
Suci
Suci
Suci kapernah ing Indonesia
Suci
Suci
Koordhinat: 6°45′21″S 108°34′52″E / 6.75571°S 108.58124°E / -6.75571; 108.58124Koordhinat: 6°45′21″S 108°34′52″E / 6.75571°S 108.58124°E / -6.75571; 108.58124
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2009

Suci iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.