Banjarwangunan, Mundu, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjarwangunan
Désa
Banjarwangunan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Banjarwangunan
Banjarwangunan
Banjarwangunan kapernah ing Jawa Kulon
Banjarwangunan
Banjarwangunan
Banjarwangunan kapernah ing Indonésia
Banjarwangunan
Banjarwangunan
Koordhinat: 6°45′50″S 108°34′25″E / 6.76375°S 108.57374°E / -6.76375; 108.57374Koordhinat: 6°45′50″S 108°34′25″E / 6.76375°S 108.57374°E / -6.76375; 108.57374
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2010

Banjarwangunan iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.