Menyang kontèn

Sinar Rancang, Mundu, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sinar Rancang
Désa
Sinar Rancang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sinar Rancang
Sinar Rancang
Sinar Rancang kapernah ing Jawa Kulon
Sinar Rancang
Sinar Rancang
Sinar Rancang kapernah ing Indonesia
Sinar Rancang
Sinar Rancang
Koordhinat: 6°47′48″S 108°33′44″E / 6.79665°S 108.56223°E / -6.79665; 108.56223Koordhinat: 6°47′48″S 108°33′44″E / 6.79665°S 108.56223°E / -6.79665; 108.56223
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2012

Sinar Rancang iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.