Warsa Enggal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Warsa enggal punika salah sawijining hajatan jroning salah sawijining budaya. Kanggo ngerayakake mangsa ing satunggal taun uga dipundadosake perthandha dipun wiwitipun taun enggal salajengipun.


Warsa enggal ing donya[sunting | besut sumber]


Preksani ugi[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warsa_Enggal&oldid=833436"