Warsa Enggal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Warsa énggal inggih punika salah setunggal hajatan salebeting salah siji budaya. Kanggo ngerayakaken mangsa ing satunggal taun ugi dipundadosaken perthanda dipunwiwitipun warsa énggal salajengipun.

Warsa énggal ing donya[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]


Cithakan:Masarakat-stub