Warsa Enggal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Warsa énggal punika salah sawijining hajatan sajeroning salah sawijining budaya. Kanggo ngerayakake mangsa ing satunggal taun uga dipundadosake perthandha dipunwiwitipun taun énggal salajengipun.

Warsa énggal ing donya[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]


Cithakan:Masarakat-stub