Warsa Enggal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Warsa énggal punika salah siji hajatan sajeroning salah siji budaya. Kanggo ngerayakake mangsa ing satunggal taun uga dipundadosake perthandha dipunwiwitipun taun énggal salajengipun.

Warsa énggal ing donya[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]


Cithakan:Masarakat-stub