Warsa Enggal

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Warsa enggal punika salah sawijining hajatan jroning salah sawijining budaya. Kanggo ngerayakake mangsa ing satunggal taun uga dipundadosake perthandha dipun wiwitipun taun enggal salajengipun.


Warsa enggal ing donya[besut | besut sumber]


Preksani ugi[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warsa_Enggal&oldid=833436"