Menyang kontèn

Wanasegara, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanasegara
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°27′47″S 110°39′20″E / 7.46317°S 110.65542°E / -7.46317; 110.65542Koordhinat: 7°27′47″S 110°39′20″E / 7.46317°S 110.65542°E / -7.46317; 110.65542
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.2007

Wanasegara iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.