Menyang kontèn

Gasana, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gasana
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°16′30″S 110°39′16″E / 7.27493°S 110.65443°E / -7.27493; 110.65443Koordhinat: 7°16′30″S 110°39′16″E / 7.27493°S 110.65443°E / -7.27493; 110.65443
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.2006

Gasana iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.