Bala, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bala
Désa
Bala kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bala
Bala
Bala kapernah ing Jawa Tengah
Bala
Bala
Bala kapernah ing Indonésia
Bala
Bala
Koordhinat: 7°30′46″S 110°33′08″E / 7.51268°S 110.55231°E / -7.51268; 110.55231Koordhinat: 7°30′46″S 110°33′08″E / 7.51268°S 110.55231°E / -7.51268; 110.55231
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.20

Bala iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)