Menyang kontèn

Banyusri, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyusri
Désa
Banyusri kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Banyusri
Banyusri
Banyusri kapernah ing Jawa Tengah
Banyusri
Banyusri
Banyusri kapernah ing Indonesia
Banyusri
Banyusri
Koordhinat: 7°31′54″S 110°41′30″E / 7.53155°S 110.69159°E / -7.53155; 110.69159Koordhinat: 7°31′54″S 110°41′30″E / 7.53155°S 110.69159°E / -7.53155; 110.69159
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.2005

Banyusri iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.