Menyang kontèn

Jatilawang, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatilawang
Désa
Jatilawang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jatilawang
Jatilawang
Jatilawang kapernah ing Jawa Tengah
Jatilawang
Jatilawang
Jatilawang kapernah ing Indonesia
Jatilawang
Jatilawang
Koordhinat: 7°23′04″S 110°41′21″E / 7.38446°S 110.68913°E / -7.38446; 110.68913Koordhinat: 7°23′04″S 110°41′21″E / 7.38446°S 110.68913°E / -7.38446; 110.68913
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.22.2005

Jatilawang iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.