Ngablak, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngablak
Désa
Ngablak kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ngablak
Ngablak
Ngablak kapernah ing Jawa Tengah
Ngablak
Ngablak
Ngablak kapernah ing Indonésia
Ngablak
Ngablak
Koordhinat: 7°34′01″S 110°38′01″E / 7.56694°S 110.63367°E / -7.56694; 110.63367Koordhinat: 7°34′01″S 110°38′01″E / 7.56694°S 110.63367°E / -7.56694; 110.63367
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.2001

Ngablak iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)