Menyang kontèn

Ketoyan, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketoyan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°27′52″S 110°47′06″E / 7.46446°S 110.78507°E / -7.46446; 110.78507Koordhinat: 7°27′52″S 110°47′06″E / 7.46446°S 110.78507°E / -7.46446; 110.78507
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.2003

Ketoyan iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.