Ketoyan, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ketoyan
Désa
Ketoyan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ketoyan
Ketoyan
Ketoyan kapernah ing Jawa Tengah
Ketoyan
Ketoyan
Ketoyan kapernah ing Indonésia
Ketoyan
Ketoyan
Koordhinat: 7°27′52″S 110°47′06″E / 7.46446°S 110.78507°E / -7.46446; 110.78507Koordhinat: 7°27′52″S 110°47′06″E / 7.46446°S 110.78507°E / -7.46446; 110.78507
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.2003

Ketoyan iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)