Kalinanas, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalinanas
Désa
Kalinanas kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kalinanas
Kalinanas
Kalinanas kapernah ing Jawa Tengah
Kalinanas
Kalinanas
Kalinanas kapernah ing Indonésia
Kalinanas
Kalinanas
Koordhinat: 7°13′18″S 110°43′50″E / 7.22163°S 110.73056°E / -7.22163; 110.73056Koordhinat: 7°13′18″S 110°43′50″E / 7.22163°S 110.73056°E / -7.22163; 110.73056
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanWanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.2010

Kalinanas iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)