Kalinanas, Wanasegara, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalinanas
Désa
Kalinanas kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kalinanas
Kalinanas
Kalinanas kapernah ing Jawa Tengah
Kalinanas
Kalinanas
Kalinanas kapernah ing Indonésia
Kalinanas
Kalinanas
Koordhinat: 7°13′18″S 110°43′50″E / 7.22163°S 110.73056°E / -7.22163; 110.73056Koordhinat: 7°13′18″S 110°43′50″E / 7.22163°S 110.73056°E / -7.22163; 110.73056
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Wanasegara
Kodhe laladan
administrasi
33.09.18.2010

Kalinanas iku désa ing Kacamatan Wanasegara, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.