USS William D. Porter (DD-579)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
USS William D. Porter (DD-579), taun 1944.

USS William D. Porter yaiku prau panumpes kelas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérika Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 27 Sèptèmber 1942 ing Orange, Texas. Prau kasebut dijenengi saka komodor William D. Porter (1808–1864). Prau sing dikawruhi nganti saiki ing acara karir sing paling apes. Prau iki kèrem rikala 10 Juni 1945.

Réferensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]