Dictionary of American Naval Fighting Ships

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dictionary of American Naval Fighting Ships
Danfs.jpg
PanganggitJames L. Mooney
PangecapanNavy Department,
Office of the Chief of Naval Operations,
Naval History Division
Kala babar
1959–1981
OCLC2794587

Dictionary of American Naval Fighting Ships (cinekak DANFS; basa Jawa: Bausastra Prau Perang Wadya Sagara Amérikah) iku buku réferensi resmi kang ngemu katerangan bab prau-prau kang dianggo Wadya Sagara Amérikah Sarékat.

Dhasar panulising buku iki kawitané mung macak prau-prau Wadya Sagara Amérikah Sarékat kang wis dijenengi lan dikepyakaké. Yèn ana prau tanpa jeneng, prauné ora kapacak ing buku iki.[1] Mangokoa, DANFS lan kaca-kacané ing Internèt uga macak apéndhik bab prau-prau cilik, sajarah prau-prau Wadya Sagara Konfédherasi, lan manéka éséi babagan prau-prau wadya sagara.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "LSM – LSM(R)". DANFS. US Navy. 2005-09-16. Dijupuk 2015-06-13.