USS Jenkins (DD-447)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Jenkins (DD-447), taun 1944

USS Jenkins yaiku prau panumpes kelas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 21 Juni 1942 ing Kearny, New Jersey. Prau kasebut dijenengi saka Laksmana Mudha Thornton A. Jenkins. Prau iki lolos perang lan kabungkar rikala 17 Fèbruari 1971.

Réferensi[besut | besut sumber]

Artikel iki ngemu tulisan saka Dictionary of American Naval Fighting Ships (basa Jawa: Bausastra Prau Perang Wadya Sagara Amérikah) kang wis kalebu ing dhomain publik. Isèn-isèné bisa tinemu ing kéné.

Pranala njaba[besut | besut sumber]