USS Aulick (DD-569)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Aulick (DD-569), taun 1945.

USS Aulick yaiku prau pemusnah kelas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 2 Maret 1942 ing Orange, Texas. Prau kasebut dijenengi saka komodor John H. Aulick (1787–1873). Aulick dipindhah lan dipinjamkan menyang pamaréntahan Yunani rikala 21 Agustus 1959. Prau iki jeneng kanggo Sfendoni. Prau iki kabungkar taun 1997.

Réferensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]