USS Spence (DD-512)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Spence (DD-512), taun 1944

USS Spence yaiku prau pemusnah kelas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 27 Oktober 1942 ing Bath, Maine. Prau kasebut dijenengi saka Robert T. Spence (pengawas konstruksi USS Ontario lan kapten HMS Cyane taun 1815). Apes, Prau iki bejat amarga Topan Kobra rikala 18 Desember 1944.

Réferensi[besut | besut sumber]

Artikel iki ngemu tulisan saka Dictionary of American Naval Fighting Ships (basa Jawa: Bausastra Prau Perang Wadya Sagara Amérikah) kang wis kalebu ing dhomain publik. Isèn-isèné bisa tinemu ing kéné.

Pranala njaba[besut | besut sumber]