USS Charles Ausburne (DD-570)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Charles Ausburne (DD-570), taun 1944.

USS Charles Ausburne yaiku prau pemusnah kelas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 16 Maret 1942 ing Bath, Maine. Prau kasebut dijenengi saka Sersan Mayor Marinir Amérikah Sarékat William Anthony (1853–1899). Anthony dipinjamkan menyang Republik Federal Jerman rikala 17 Januari 1958, lan jeneng kanggo Zerstörer 1. Prau iki kabungkar rikala 27 Juni 1972.

Réferensi[besut | besut sumber]

Artikel iki ngemu tulisan saka Dictionary of American Naval Fighting Ships (basa Jawa: Bausastra Prau Perang Wadya Sagara Amérikah) kang wis kalebu ing dhomain publik. Isèn-isèné bisa tinemu ing kéné.

Pranala njaba[besut | besut sumber]