USS Mullany (DD-528)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Mullany (DD-528), taun 1945.

USS Mullany yaiku prau panumpes klas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 15 Januari 1942 ing San Francisco, California dening Bethlehem Shipbuilding Corporation. Prau kasebut dijenengi saka Laksamana Mudha James Robert Madison Mullany. Prau iki lolos perang, lan kabungkar rikala 1 November 2001.

Réferensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]