USS Fletcher (DD-445)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Fletcher (DDE-445), taun 1960.

USS Fletcher yaiku prau pemimpin klas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 3 Mèi 1942 ing Kearny, New Jersey. Prau kasebut dijenengi saka Laksamana Frank Friday Fletcher. Prau iki lolos perang, lan kabungkar rikala 22 Fèbruari 1972.

Réferensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]