USS Cassin Young (DD-793)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Cassin Young (DD-793), taun 2007.

USS Cassin Young yaiku prau pemusnah kelas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 12 Sèptèmber 1943 ing San Pedro, California.Prau kasebut dijenengi saka Cassin Young; kapten ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki lolos perang lan dadi prau musiyum.

Réferensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]