USS Thatcher (DD-514)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Thatcher (DD-514), taun 1943

USS Thatcher (DD-514) iku prau panumpes klas Fletcher kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Aran prau iki saka jenengé Laksmana Mudha Henry K. Thatcher (1806–1880).

Prau iki kapernahaké rikala 20 Juni 1942 ing Bath, Maine déning Bath Iron Works Corp.; banjur kababar rikala 6 Dhésèmber 1942. Kang mragadi prau iki Nyonyah Charlotte L. Hyde. Prau iki kinepyakaké rikala 10 Fèbruwari 1943 ing pamangkuné Kumendhan Litnan Leland R. Lampman.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]