USS Hazelwood (DD-531)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Hazelwood (DD-531), taun 1943.

USS Hazelwood iku prau panumpes klas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 20 Novèmber 1942 ing San Francisco, California. Prau kasebut dijenengi saka John Hazelwood; pimpinan laut ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki lolos perang lan kabungkar rikala 14 April 1976.

Réferensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]