USS Anthony (DD-515)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Anthony (DD-515), taun 1944.

USS Anthony yaiku prau pemusnah kelas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 20 Dhésèmber 1942 ing Bath, Maine. Prau kasebut dijenengi saka Sersan Mayor Marinir Amérikah Sarékat William Anthony (1853–1899). Tanggal 17 Januari 1958, Anthony dipinjamkan menyang Republik Federal Jerman, lan jeneng kanggo Zerstörer 1. Prau iki kabungkar rikala 27 Juni 1972.

Réferensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]