USS Johnston (DD-557)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Johnston (DD-557) underway on 27 October 1943 (NH 63495).jpg

USS Johnston yaiku prau panumpes klas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Segara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 25 Maret 1943 ing Seattle, Washington. Kang mragadi prau iki Nyonyah Marie S. Klinger. Prau iki kinepyakaké rikala 27 Oktober 1942 ing pamangkuné Kumendhan Litnan Ernest E. Evans.

Prau kasebut dijenengi saka John V. Johnston; litnan ing Wadya Segara Amérikah Sarékat. Prau iki kèrem rikala 25 Oktober 1944.

Réferensi[besut | besut sumber]

  • "New York I (Gondola)". Dictionary of American Naval Fighting Ships. Naval History and Heritage Command. 23 July 2015. Dijupuk 9 August 2016. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]