Tulungreja, Ngantang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tulungreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTulungrejo
Tulungreja kapernah ing Kabupatèn Malang
Tulungreja
Tulungreja
Tulungreja kapernah ing Jawa Wétan
Tulungreja
Tulungreja
Tulungreja kapernah ing Indonésia
Tulungreja
Tulungreja
Koordhinat: 7°49′51″S 112°23′22″E / 7.83082°S 112.38953°E / -7.83082; 112.38953Koordhinat: 7°49′51″S 112°23′22″E / 7.83082°S 112.38953°E / -7.83082; 112.38953
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2011

Tulungreja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)