Mulyareja, Ngantang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mulyareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMulyorejo
Mulyareja kapernah ing Kabupatèn Malang
Mulyareja
Mulyareja
Mulyareja kapernah ing Jawa Wétan
Mulyareja
Mulyareja
Mulyareja kapernah ing Indonésia
Mulyareja
Mulyareja
Koordhinat: 7°52′33″S 112°22′59″E / 7.87592°S 112.3831°E / -7.87592; 112.3831Koordhinat: 7°52′33″S 112°22′59″E / 7.87592°S 112.3831°E / -7.87592; 112.3831
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2008

Mulyareja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)