Sidadadi, Ngantang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidadadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidodadi
Sidadadi kapernah ing Kabupatèn Malang
Sidadadi
Sidadadi
Sidadadi kapernah ing Jawa Wétan
Sidadadi
Sidadadi
Sidadadi kapernah ing Indonésia
Sidadadi
Sidadadi
Koordhinat: 7°54′56″S 112°23′34″E / 7.91555°S 112.39273°E / -7.91555; 112.39273Koordhinat: 7°54′56″S 112°23′34″E / 7.91555°S 112.39273°E / -7.91555; 112.39273
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2002

Sidadadi iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)