Bantureja, Ngantang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bantureja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanturejo
Bantureja kapernah ing Kabupatèn Malang
Bantureja
Bantureja
Bantureja kapernah ing Jawa Wétan
Bantureja
Bantureja
Bantureja kapernah ing Indonésia
Bantureja
Bantureja
Koordhinat: 7°52′31″S 112°21′58″E / 7.87538°S 112.36622°E / -7.87538; 112.36622Koordhinat: 7°52′31″S 112°21′58″E / 7.87538°S 112.36622°E / -7.87538; 112.36622
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2006

Bantureja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)