Kaumreja, Ngantang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaumreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaumrejo
Kaumreja kapernah ing Kabupatèn Malang
Kaumreja
Kaumreja
Kaumreja kapernah ing Jawa Wétan
Kaumreja
Kaumreja
Kaumreja kapernah ing Indonésia
Kaumreja
Kaumreja
Koordhinat: 7°50′55″S 112°21′35″E / 7.84867°S 112.35971°E / -7.84867; 112.35971Koordhinat: 7°50′55″S 112°21′35″E / 7.84867°S 112.35971°E / -7.84867; 112.35971
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2010

Kaumreja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)