Ngantru, Ngantang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngantru
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgantru
Ngantru kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngantru
Ngantru
Ngantru kapernah ing Jawa Wétan
Ngantru
Ngantru
Ngantru kapernah ing Indonésia
Ngantru
Ngantru
Koordhinat: 7°54′44″S 112°20′55″E / 7.91218°S 112.34865°E / -7.91218; 112.34865Koordhinat: 7°54′44″S 112°20′55″E / 7.91218°S 112.34865°E / -7.91218; 112.34865
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2005

Ngantru iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)