Banjareja, Ngantang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanjarejo
Banjareja kapernah ing Kabupatèn Malang
Banjareja
Banjareja
Banjareja kapernah ing Jawa Wétan
Banjareja
Banjareja
Banjareja kapernah ing Indonésia
Banjareja
Banjareja
Koordhinat: 7°53′50″S 112°23′12″E / 7.89717°S 112.38673°E / -7.89717; 112.38673Koordhinat: 7°53′50″S 112°23′12″E / 7.89717°S 112.38673°E / -7.89717; 112.38673
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2003

Banjareja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)