Tirtamaya, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tirtamaya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTirtomoyo
Tirtamaya kapernah ing Jawa Tengah
Tirtamaya
Tirtamaya
Tirtamaya kapernah ing Indonésia
Tirtamaya
Tirtamaya
Koordhinat: 7°57′14″S 111°05′03″E / 7.95388°S 111.08427°E / -7.95388; 111.08427Koordhinat: 7°57′14″S 111°05′03″E / 7.95388°S 111.08427°E / -7.95388; 111.08427
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
Désa lan
kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tirtamaya (Carakan: ꦏꦕꦩꦠꦤ꧀ꦠꦶꦂꦡꦩꦪ) iku

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa
Kalurahan

Réferènsi[besut | besut sumber]