Menyang kontèn

Sidareja, Tirtamaya, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidareja
Désa
Sidareja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Jawa Tengah
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Indonesia
Sidareja
Sidareja
Koordhinat: 7°56′48″S 111°08′08″E / 7.9466863°S 111.1354611°E / -7.9466863; 111.1354611Koordhinat: 7°56′48″S 111°08′08″E / 7.9466863°S 111.1354611°E / -7.9466863; 111.1354611
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanTirtamaya
Kodhe laladan
administrasi
33.12.05.2006

Sidareja iku désa ing Kacamatan Tirtamaya, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.